Sagt om Textsmart

Anders Thorén, PR-ansvarig på Löfbergs

"Vi har anlitat Textsmart under en längre tid för olika slags översättningsjobb. Snabba, pålitliga och professionella leveranser gör att vi är väldigt nöjda."

Helén Högberg, VD på Clara Reklambyrå

"Vi använder gärna Textsmarts tjänster i de projekt vi har. Våra uppdrag varierar mycket och det är viktigt att våra samarbetspartners enkelt kan skapa sig en uppfattning om ämne och bransch. Textsmart levererar alltid hög kvalitet oavsett ämne och vi får våra korrektur inom givna tidsplaner. Det är betydande för oss och våra uppdragsgivare."

Freelance coordinator på Booking.com

"Daniella Falkman Twedmark has worked intermittently for Booking.com providing, on a freelancing basis, translations for hotel texts from English into Swedish for a total of 900.000+ words. She has proved to be a reliable performer. As long as assignments for Swedish are available, we are willing to cooperate with her."

Johan Ruhe, Exekutiv producent på kanalgratis.se

"Vi producerar mer än 100 produktioner per år och har en stor internationell publik. Vi var väldigt förvånade över att Textsmart på så kort tid kunde klara översättning inom en så specifik genre som sportfiske. Att det sedan fanns kunskap inom just våra plattformar och forum gjorde inte saken sämre. Vi lämnar därför våra bästa rekommendationer."

Översättning

 "I want my words to survive translation."

Ovanstående är ett citat från den brittiske författaren Kazuo Ishiguro och sätter sannerligen fingret på vad jag vill åstadkomma som översättare. Jag vill att de ord och den text som har skrivits ska förmedla samma sak på originalspråket som på det språk de översätts till. Det gäller att ta hänsyn till såväl avsändare som mottagare av budskapet.

Textsmart ser till att ert företags ord överlever en översättning. Oavsett om ni vill nå ut till potentiella kunder, samarbetspartners eller kanske de egna medarbetarna kan jag producera en översättning som får fram just det ni vill förmedla på svenska eller engelska.

Får jag berätta mer?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar jag dig snarast.